Νέο αυτοκίνητο για τον πρίγκιπα Φίλιππο μετά το τροχαίο

Νέο αυτοκίνητο για τον πρίγκιπα Φίλιππο μετά το τροχαίο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο πρίγκιπας Φίλιππος και έχει γίνει πρώτο θέμα στα βρετανικά Μέσα, στο παλάτι εθεάθη ένα αυτοκίνητο ίδιο με εκείνο που οδηγούσε χθες ο πρίγκιπας και ντελαπάρισε αφού χτύπησε με άλλο ΙΧ.

Μετά το τροχαίο πολλοί θα περίμεναν από το παλάτι να πάρει το δίπλωμα του 97χρονου συζύγου της βασίλισσας, με το θέμα να έχει λάβει διαστάσεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με το γεγονός ότι σε τόσο μεγάλη ηλικία του επιτρεπόταν να οδηγεί.

Παρόλα αυτά, αντί να κατασχεθεί το δίπλωμά του ή το παλάτι να του απαγορεύσει να συνεχίσει να οδηγεί, το πολυτελές αυτοκίνητό του αντικαταστάθηκε με ένα ολοκαίνουργιο, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσιεύει η Mirror.

 

 

Από το τροχαίο που προκάλεσε ο 97χρονος Δούκας του Εδιμβούργου, τραυματίστηκε στο γόνατο η 28χρονη οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο χτύπησε και η 45χρονη συνοδηγός έσπασε τον καρπό της. Και οι δύο νοσηλεύθηκαν στο Queen Elisabeth Hospital και έπειτα από λίγες ώρες έλαβαν εξιτήριο. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή