O ΠΑΟΚ περιμένει απώλειες εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό

O ΠΑΟΚ περιμένει απώλειες εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Τρίπολη έβαλε ο ΠΑΟΚ τις πιο γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου και στην Τούμπα θα επιχειρήσει να κάνει το… πανωσήκωμα για να συνεχίσει να κοιτά τους πάντες αφ’ υψηλού! Με πρώτο το σημερινό κόντρα στον Πανιώνιο, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει τρία σερί παιχνίδια στην έδρα του πριν φτάσει η ώρα των απανωτών ντέρμπι και αν κάνει αυτό που κάνει τα τελευταία χρόνια, να κρατά, δηλαδή, την Τούμπα απόρθητη αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, πιο πιθανό είναι να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική διαφορά παρά να τη διατηρήσει στα επίπεδα των 8 βαθμών που είναι τώρα. Κι αυτό γιατί την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα δίνει τρεις συνεχόμενους αγώνες στην Τούμπα, ο δεύτερος Ολυμπιακός θα παίξει κολλητά σε δύο δυνατές έδρες όπου ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ υψηλότερος απ’ αυτόν της περασμένης Κυριακής στη Λιβαδειά. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σήμερα με τον ΠΑΣ εκτός και την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν στην Τρίπολη, αναζητώντας δύο νίκες που θα κρατήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για τη μεγάλη ανατροπή. Η αποστολή τους θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη αν πιστέψουν ότι οι Γιαννιώτες θα είναι εύκολη λεία μετά το 0-4 από την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική.

Το πιο δύσκολο ματς από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας το έχει ο Ατρόμητος που δοκιμάζεται στην Ξάνθη. Η ΑΕΚ προβάλλει ως φαβορί στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αρκεί να μην ξεχάσει ότι επί των ημερών του Παράσχου, ο αντίπαλός της μέτρησε τέσσερις σερί νίκες πριν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας ουσιαστικά ένα κακό ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται τη Δευτέρα στη Λαμία, όπου δεν έχει καλή παράδοση. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το δεύτερο από τα τρία που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες μέσα σε δύο εβδομάδες. Στο πρώτο της σειράς, οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 για το Κύπελλο, με τη διαφορά ότι στο πρωτάθλημα έχουν ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων (έξι ήττες) χωρίς να σημειώσουν ούτε γκολ. Το ντέρμπι ουραγών Απόλλων – Λεβαδειακός θα δώσει μία ανάσα στον νικητή, ενώ αμφίρροπες και πολύ ενδιαφέρουσες προμηνύονται οι αναμετρήσεις Λάρισα – Αρης και ΟΦΗ –Παναιτωλικός.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα (17η αγωνιστική): Σάββατο: 17.15 ΠΑΣ Γιάννινα –Ολυμπιακός (Novasports1), 19.00 Απόλλων – Λεβαδειακός (ΕΡΤ), 19.30, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (Novasports2), Κυριακή: 15.00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός (Novasports1), 17.15 Λάρισα – Αρης (Novasports2), 19.00 Ξάνθη – Ατρόμητος (ΕΡΤ), 19.30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports1), Δευτέρα: 19.00 Λαμία – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (15 αγώνες): ΠΑΟΚ 41, Ολυμπιακός 33, Ατρόμητος 29, ΑΕΚ 27, Παναθηναϊκός 23, Παναιτωλικός 22, Αρης 22, Ξάνθη 20, Πανιώνιος 19, Αστέρας Τρίπολης 18, Λάρισα 18, ΠΑΣ Γιάννινα 14, ΟΦΗ 12, Λαμία 11, Λεβαδειακός 8, Απόλλων 5 (σημ.: ο Παναθηναϊκός έχει -6 β., η ΑΕΚ -3 β. και ο ΠΑΟΚ -2 β.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή