H ROLEX HELLAS συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

H ROLEX HELLAS συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα εντάχθηκε στους Brand Ambassadors της Rolex, σε διεθνές επίπεδο. Είναι μόλις είκοσι χρονών και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του κόσμου της αντισφαίρισης. Τον αποκαλούν το Wunderkind (παιδί-θαύμα) της Ελλάδας και η μέχρι τώρα πορεία του αναμφισβήτητα μας προϊδεάζει για ένα λαμπρό μέλλον. Εχθές, στην Rod Laver Arena της Μελβούρνης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε ένα μεγάλο του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα: έπαιξε απέναντι στο ίνδαλμά του, τον παγκόσμιο θρύλο του τένις, Roger Federer, και κατάφερε να τον κερδίσει. Μετά από αυτή την ιστορική νίκη του, ο Τσιτσιπάς προκρίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στους οκτώ καλύτερους του Αυστραλιανού Open, ενός από τα τέσσερα κορυφαία τουρνουά στον κόσμο, που μαζί με το Wimbledon, το US Open και το Rolland Garros απαρτίζουν το περίφημο Grand Slam. Υπενθυμίζουμε ότι ο Roger Federer θεωρείται δικαίως ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, καθώς έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του 20 τίτλους Grand Slam! Ο Federer είναι εδώ και χρόνια πρεσβευτής της Rolex. Η ελβετική εταιρεία είναι Επίσημος Χρονομέτρης και Χορηγός και των τεσσάρων πρωταθλημάτων Grand Slam.

H ROLEX HELLAS συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά-1

Η Rolex Hellas συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για την κορυφαία διάκρισή του στο τουρνουά Australian Open, χαρίζοντας στο Πανελλήνιο στιγμές εθνικής υπερηφάνειας. Ο νεαρός Έλληνας αθλητής με τις επιδόσεις του, το ήθος και την αποφασιστικότητά του, έχει φέρει στο διεθνές προσκήνιο το ελληνικό τένις. Στο πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά, που πρόσφατα εντάχθηκε στην οικογένεια των διεθνών πρεσβευτών της, η Rolex αναγνωρίζει την υπεροχή, την συνεχή επιδίωξη της τελειότητας, την απόλυτη ακρίβεια. Αξίες που εκφράζουν την ίδια την φιλοσοφία της.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Rolex εδώ.

Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή