Γ. Μαυρωτάς: Θα στηρίξουμε τη συμφωνία αλλά όχι την κυβέρνηση

Γ. Μαυρωτάς: Θα στηρίξουμε τη συμφωνία αλλά όχι την κυβέρνηση

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, προχώρησε στη διευκρίνιση ότι αν και προσανατολίζεται σε θετική στάση για τη Συμφωνία των Πρεσπών «αυτό δεν σημαίνει ότι θα στηρίξουμε τη τζάμπα μαγκιά ορισμένων»

Κληθείς να διευκρινίσει τι εννοεί με τον όρο «τζάμπα μαγκιές», ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού είπε ότι «οι τζάμπα μαγκιές είναι από βουλευτές που λένε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης  να στηρίζεις την κυβέρνηση που θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι σαν το φρέσκο γάλα με ημερομηνία λήξης».

«Θα στηρίξουμε τη συμφωνία αλλά όχι την κυβέρνηση. Δεν πρέπει να χαλαρώσει η κυβέρνηση ότι έχουμε αυτούς τους 3 και έχουμε τους 151» πρόσθεσε ο Γιώργος Μαυρωτάς. «Δεν μπορεί να υπάρχει η χαλαρότητα από την κυβέρνηση ότι έχουμε το Ποτάμι και προχωράμε» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού είπε ότι «την Πέμπτη στο πολιτικό συμβούλιο είχε πει ότι είναι Ποτάμι πιο πολύ από όλους μας, υπήρξε η χθεσινή ανάρτηση του Ψαριανού που αρκετές φορές εκφράζεται έντονα, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Αμυράς θα διέλυε την ΚΟ του Ποταμιού. Θα μπορούσε να παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν ήταν ανάγκη να το κάνει αυτό για να είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

«Εγώ νιώθω προδομένος όπως και με την περίπτωση Δανέλλη» πρόσθεσε ο κ. Μαυρωτάς ενώ για τα σενάρια να έρθει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε ότι «αυτό δεν έχει συζητηθεί».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή