2nd EcoMobility Conference: Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα Εναλλακτικά Καύσιμα

2nd EcoMobility Conference: Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα Εναλλακτικά Καύσιμα

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Για δεύτερη χρονιά το συνέδριο-θεσμός για την εναλλακτική μετακίνηση, «Ecomobility», το οποίο υπήρξε το σημαντικότερο «σημείο συνάντησης» θεσμικών φορέων, κρατικών οργανισμών και αγοράς διοργανώνεται στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα «Ολυμπία),  στις 22 Ιανουαρίου 2019 (09.00-17.00).

 
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και μεταξύ των θεμάτων που θα αναλυθούν θα είναι το θεσμικό πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα (φυσικό αέριο, υγραέριο), οι εξελίξεις στις υποδομές και τα δίκτυα, η ανάπτυξης της αγοράς και η συμμετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας και οι δυνατότητες χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις.
 
Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης ενώ μεταξύ άλλων θα μιλήσουν και ο γενικός γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων, Μιχάλης Βερροιόπουλος, η κα Νεκταρία Καρακατσάνη, μέλος του ΔΣ της ΡΑΕ, ο κ. Αναστάσιος Ταστάνης, πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ο κ. Δημήτρης Τζώρτζης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ,  κ. Ιωσήφ Φλωρεντίν, διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης του ΔΕΣΦΑ, ο κ. Γιάννης Κοπανάκης, γενικός διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης της ΔΕΗ κλπ. 

 
Το 2nd Ecomobility Conference πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή χρονική συγκυρία για την ηλεκτροκίνηση, την αεριοκίνηση αλλά και την υγραεριοκίνηση καθώς στην Ελλάδα σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις προωθούν με συγκεκριμένο σχεδιασμό την χρήση των εναλλακτικών καυσίμων ,ενώ πολύ πρόσφατα η ΡΑΕ ξεκίνησε τη διαβούλευση για τις υποδομές επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

 
Η είσοδος είναι δωρεάν. 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή