Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαίνια για την έκθεση «Soloup – Ο Συλλέκτης, έξι διηγήματα για έναν κακό λύκο» στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς με υλικό από το νέο graphic novel του γνωστού εικονογράφου. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 138

• Το μυθιστόρημα του Πέτρου Τατσόπουλου «Η κυρία που λυπάται» (εκδ. Μεταίχμιο) παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης. Στις 7 μ.μ. Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι.

• Ομιλία με θέμα «Τα δάνεια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας: χρήσεις και καταχρήσεις» δίνει η διευθύντρια Ερευνών στο Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Μαρία Χριστίνα Χατζηιωάννου. Στις 7 μ.μ. Σπίτι της Κύπρου. Ξενοφώντος 2Α.

• Συνεχίζεται ο «Γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά με πρωταγωνίστρια την Μπέττυ Αρβανίτη. Στις 8 μ.μ. Κεφαλληνίας 16.

• Το βιβλίο «Ο Πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος» (εκδ. Αλεξάνδρεια), σε επιμέλεια Κωστή Ι. Αιλιανού, παρουσιάζεται στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Μουσικής, από τους Αντώνη Σαμαρά, Ανδρέα Λοβέρδο και Θανάση Διαμαντόπουλο. Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Από τον Γουίτμαν στην Πλαθ» μας ξεναγεί μέσω των μεταφράσεών της η ποιήτρια Ελένη Ηλιοπούλου στην 3η συνάντηση της 8ης περιόδου τού «με τα λόγια [γίνεται]». Στις 7.30 μ.μ. Ελληνοαμερικανική Ενωση, Μασσαλίας 22.

• Οι «Silent Move» συνομιλούν μουσικά με την ταινία Μοντέρνοι Καιροί του Τσάρλι Τσάπλιν, επενδύοντάς την με avant-garde και ambient στοιχεία. Στις 9 μ.μ. Πολυχώρος Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου και Σικίνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή