Συλλυπητήρια από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

Συλλυπητήρια από ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζουν στην οικογενειά του και στους συναδέλφους του στο «Πρώτο Θέμα» με ανακοινώσεις τους η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη απευθύνοντας «στη σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” ειλικρινή συλλυπητήρια».

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο», σημειώνει το ΚΙΝΑΛ. 

Τέλος, με ανακοίνωσή του το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του δημοσιογράφου. «Το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη, σε ηλικία μόλις 61 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του», αναφέρει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή