Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η γκαλερί Allouche Benias παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «In Total Light» με εγκαταστάσεις, γλυπτά και ζωγραφικά έργα από τους Στέλιο Φαϊτάκη, Παναγιώτη Λουκά, Μαλβίνα Παναγιωτίδη κ.ά. Από τις 11 π.μ. Κανάρη 1, Κολωνάκι.

• Εγκαίνια της έκθεσης του Μαρκ Χατζηπατέρα με ζωγραφικά και γλυπτά έργα στην γκαλερί Αντωνοπούλου. Στις 7 μ.μ. a.antonopoulou.art, Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

• Συναυλία με τα «Λυρικά» του Μίκη Θεοδωράκη σε ενορχήστρωση του Γιάννη Μπελώνη, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου. Ερμηνεύουν η Μπέττυ Χαρλαύτη, ο Σπύρος Κλείσσας και η Δήμητρα Σελεμίδου. Στις 8.30 μ.μ. Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59.

• Οdette & Vlasia – «The show»: το ασυνήθιστο κωμικό ντουέτο επιστρέφει στην «Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ» και παρουσιάζει στο Θεατρικό Βαγόνι τη νέα του δουλειά. Στις 9 μ.μ. Κωνσταντινουπόλεως, Ρουφ.

• Ο Simone Mongelli και η ομάδα του παρουσιάζουν το Bodyterranean που παντρεύει τη σύγχρονη body music με την παραδοσιακή ελληνική και ιταλική μουσική. Στις 9 μ.μ. Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος.

• Το Spiral Trio έρχεται στο Half Note με πρωτότυπες συνθέσεις των μελών του τρίο, καθώς και jazz standards που χρησιμοποιούνται ως αφετηρία για μια διαδρομή σε διαφορετικούς μουσικούς χώρους. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

• Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στη σκηνή του «Αβατον» για δύο βραδιές. Στις 10.30 μ.μ. Αγνώστου Στρατιώτου 44, Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή