«Είμαι σε ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται»

«Είμαι σε ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθεί ζωντανός ο αγνοούμενος ποδοσφαιριστής της Κάρντιφ Εμιλιάνο Σάλα», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Τζον Φιτζέραλντ χθες το απόγευμα, αναφερόμενος στο αεροπορικό δυστύχημα που έχει «παγώσει» τις τελευταίες δύο ημέρες τον χώρο του αθλητισμού. Οπως αναφέρει, «αυτή την περίοδο, οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές και έτσι κανείς δεν μπορεί να μείνει μέσα στο νερό για περισσότερες από μερικές ώρες».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου που μετέφερε τον Αργεντινό συνεχίστηκαν την Τετάρτη και σύμφωνα με της τελευταίες πληροφορίες, βρέθηκαν συντρίμμια του στις αγγλικές ακτές και πιο συγκεκριμένα στα παράλια του νησιού Τζέρσεϊ, στην ακτή Μπούλεϊ, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί αν αυτά τα συντρίμμια είναι του αεροσκάφους που επέβαινε ο Σάλα. Ο ίδιος ταξίδευε για το Κάρντιφ από τη Νάντη, ώστε να ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, το εξαθέσιο αεροπλάνο αντιμετώπιζε τεχνικά προβλήματα πριν από την αναχώρησή του για την Ουαλλία, ενώ επίσης απογειώθηκε μετά τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έστελνε μερικά ανατριχιαστικά ηχητικά μηνύματα στους φίλους του και στην οικογένειά του, τα οποία σοκάρουν: «Πώς είστε παιδιά; Είμαι πολύ κουρασμένος. Ημουν στη Νάντη τώρα και ολοκλήρωνα ένα σωρό πράγματα, τα οποία δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροπλάνο που μοιάζει να διαλύεται στον αέρα και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα, δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν. Αρχίζω και φοβάμαι…».

Το δυστύχημα έχει επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους στον χώρο του ποδοσφαίρου, όμως πιο πολύ από όλους τον πατέρα του Σάλα, ο οποίος δηλώνει πως όσο περνούν οι ώρες, σκέφτεται τα χειρότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή