Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος χωρίς να του αποδοθούν κατηγορίες αφέθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής Κρις Μπράουν  (φωτ.), ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα στο Παρίσι μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι τη βίασε. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι ισχυρισμοί είναι αβάσιμοι», έσπευσε να «ποστάρει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια «στον χαρακτήρα και στην ηθική του».

(…) Ο μόλις 19 ετών γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μάικλ, θα υποδυθεί τον Τόνι Σοπράνο στο νέο prequel της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «The Sopranos». Η πλοκή της ταινίας, που θα τιτλοφορείται «The Many Saints of Newark», τοποθετείται τη δεκαετία του ’60 στο Newark του Νιου Τζέρσεϊ. Ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε «ενθουσιασμένος» και «υπερήφανος» που θα αναλάβει τον πιο διάσημο ρόλο του πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 2013 σε ηλικία 51 ετών, αφού είχε πρωταγωνιστήσει σε έξι κύκλους της σειράς.

(…) Ενα χειρόγραφο σημείωμα αποτελεί το νέο «όπλο» στον αγώνα των απογόνων της Τζέιν Οστιν να αποδείξουν ότι το πορτρέτο, που έχουν στην κατοχή τους, απεικονίζει πράγματι τη συγγραφέα σε νεαρή ηλικία. Σύμφωνα με την οικογένεια Rice, το ανυπόγραφο σημείωμα, που βρέθηκε στο γραφείο της Οστιν, είναι γραμμένο από την ανιψιά της Fanny Caroline Lefroy και αφηγείται την ιστορία «του πορτρέτου της Τζέιν Οστιν». Στόχος της οικογένειας είναι, φυσικά, να πουλήσει τον πίνακα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να κάνει, αφού οι ειδικοί διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή