Nαδάλ: Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κατακτήσει πολλά Grand Slam – Οι πρώτες δηλώσεις του Ελληνα αθλητή

Nαδάλ: Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κατακτήσει πολλά Grand Slam – Οι πρώτες δηλώσεις του Ελληνα αθλητή

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά έπλεξε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Ραφαέλ Ναδάλ σημειώνοντας για τον Ελληνα αθλητή πως μπορεί να κατακτήσει στην καριέρα του πολλά grand slam.

«Δεν θα είμαι αυτός που θα πει αν θα γίνει σπουδαίος ή όχι. Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη ο Ράφα Ναδάλ ερωτώμενος για τον Στέφανος Τσιτσιπά. «Έφτασε στα ημιτελικά και αυτό δείχνει πολλά γι’ αυτόν», συμπλήρωσε.

«Δεν χρειάζονται κάποιο μήνυμα οι νέοι. Είναι καλοί παίκτες. Βελτιώνονται. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίζεις απέναντί τους. Αυτό είναι το ωραίο στο άθλημά μας, να μοιραστεί εμπειρίες με νέους παίκτες και διαφορετικές γενιές. Είναι ήδη εδώ και ευελπιστώ σε μία επιτυχημένη καριέρα για αυτούς. Δεν θα είμαι αυτός που θα πει κάτι για τον Τσιτσιπά. Έχει τα πάντα για να τα καταφέρει. Έχει σπουδαία χτυπήματα στην μπέιζλαϊν, είναι καλός στην επίθεση κοντά στο φιλέ. Μπορεί να γίνει πρωταθλητής πολλών Grand Slam. Σημαίνει πολλά ότι έφτασε στον ημιτελικό, κέρδισε ήδη μεγάλα παιχνίδια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τσιτσιπάς: Είμαι χαρούμενος και ταυτόχρονα απογοητευμένος

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις σημειώνει πως είναι χαρούμενος από την απόδοσή του συνολικά στο τουρνουά, ωστόσο, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη του σημερινού αγώνα.

«Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα για το τι μπορώ να πάρω από αυτόν τον αγώνα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ελληνα αθλητή μετά την ήττα από τον ισπανό τενίστα.

«Αισθάνομαι χαρούμενος για την απόδοσή μου σε αυτό το τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα είμαι απογοητευμένος», συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή