Κοκτέιλ και ντιζάιν στην Κομοτηνή

Κοκτέιλ και ντιζάιν στην Κομοτηνή

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανανεωμένο και με ρετρό διαθέσεις επέστρεψε πριν από μερικούς μήνες στην Κομοτηνή το all-day bar Theatro, που από το 1998 έως το 2014, οπότε και έκλεισε για ανακαίνιση, αποτελούσε σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Minas Kosmidis [Architecture in Concept], που ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του, χρησιμοποιήσε το όνομα του μπαρ ως αφετηρία για να δημιουργήσει έναν χώρο με έντονη θεατρικότητα.

Καμάρες και θόλοι στις οροφές παραπέμπουν σε ρωμαϊκά θέατρα, ενώ το μπορντό χρώμα που χρησιμοποιείται ευρέως στις επιφάνειες (καθίσματα, τοίχους και αλλού) φέρνει στον νου τα βελούδινα καθίσματα των παλιών θεάτρων.

Εκτός όμως από νέο ντιζάιν, το Theatro έχει να επιδείξει και νέες υπηρεσίες, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία, τα οποία μπορούν να εξυπηρετούνται με ευκολία ακόμα και στο WC, χάρη σε έναν πρωτοποριακό μηχανισμό.

Πλατεία Ειρήνης 34, Κομοτηνή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή