Στους 40 πόντους το ύψος του χιονιού στα ορεινά του νομού Τρικάλων

Στους 40 πόντους το ύψος του χιονιού στα ορεινά του νομού Τρικάλων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας. Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, στον δήμο Πύλης το ύψος του χιονιού φτάνει  τους 30 πόντους, ενώ στο δήμο Μετεώρων έχει φτάσει τους 40 πόντους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνδράμει στην όλη προσπάθεια με 24 μηχανήματα, ενώ σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.Έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Τρικάλων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε εγρήγορση ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, στον δήμο Πύλης το ύψος του χιονιού φτάνει  τους 30 πόντους, ενώ στο δήμο Μετεώρων έχει φτάσει τους 40 πόντους. Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνδράμει στην όλη προσπάθεια με 24 μηχανήματα, ενώ σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή