ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δείπνο τετ-α-τετ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

O head sushi chef του εστιατορίου Matsuhisa Athens, Τόνυ Βρατσάνος, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μενού με γιαπωνέζικες fusion γεύσεις για τα ζευγάρια που την ημέρα των ερωτευμένων θα επιλέξουν να δειπνήσουν στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις συνοδεύονται με σαμπάνια Taittinger (προαιρετικά) και δύο κοκτέιλ Romeo & Juliet.

Τιμή μενού 110 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις: 210-8960510.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ