ΝΔ: Με την ανοχή της κυβέρνησης το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη

ΝΔ: Με την ανοχή της κυβέρνησης το κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η πολιτική της ανοχής στην ανομία, που σταθερά εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετατρέπει το κέντρο της Αθήνας σε εμπόλεμη ζώνη» τονίζει  σε ανακοίνωσή του ο  τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια.

«Η χθεσινή αιματηρή συμπλοκή δεκάδων αλλοδαπών στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Αφγανού και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων Πακιστανών και ενός Αφγανού, καταδεικνύει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα» προσθέτει.

Ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση και το κατ’ επίφαση υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν αφήσει -λόγω αποδεδειγμένης ανικανότητας και παρωχημένων ιδεοληψιών- στη μοίρα τους ολόκληρες οικιστικές ζώνες, που μαστίζονται από άγρια εγκληματικότητα. Συνοικίες της Αθήνας, μόλις σουρουπώσει, ενίοτε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, γίνονται επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα κατοίκων, επαγγελματιών και περαστικών».

«Και, ενώ το δόγμα της ανοχής έχει αποτύχει παταγωδώς, το υπουργικό δίδυμο αρκείται σε καθησυχαστικές δηλώσεις με μόνο σκοπό τον εξωραϊσμό της πραγματικής κατάστασης στον τομέα της δημόσιας τάξης. Η μόνη λύση για μια πολιτική αποτελεσματικής προστασίας του πολίτη και καταστολής της εγκληματικότητας, είναι η έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ και των “λοιπών προθύμων” από την κυβέρνηση και η προκήρυξη εκλογών» καταλήγει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή