Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν τις εθνικές οδούς στα Τέμπη και προς Πάτρα

Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν τις εθνικές οδούς στα Τέμπη και προς Πάτρα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεση τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να αποκλείσουν το Σάββατο τις σήραγγες στα Τέμπη, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποίησαν.

Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους» τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Κλείνουν την Πατρών-Κορίνθου την Πέμπτη οι αγρότες της Αιγιαλείας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αιγιάλειας. Οπως αναφέρει το agriniopress.gr, την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε καθολικό κλείσιμο της Εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου.

Επίσης, η συντονιστική αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με την κυβέρνηση θέτοντας το πλαίσιο των αιτημάτων των αγροτών και περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Καλούμε όλους τους Αιγιαλείς από κάθε κλάδο να συστρατευθεί με το αγροτικό κίνημα που εκφράζεται από τον Α.Σ.Α. «Μπακόπουλος – Ντρίνιας», διότι τα προβλήματα των αγροτών μάς αφορούν όλους. Όλοι την Πέμπτη στις 4.00μ.μ. στην Εθνική Οδό», τονίζει πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μποδιώτης.

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, agriniopress.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή