Πρεμιέρα Χιμένεθ κόντρα στον Ατρόμητο

Πρεμιέρα Χιμένεθ κόντρα στον Ατρόμητο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πολύ συναίσθημα ξεκίνησε η τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής συνάντησε τους παίκτες της ομάδας κατά τη χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα και η αίσθηση που άφησε στον ίδιο η παρουσία στο προπονητικό κέντρο ήταν πως δεν έφυγε ποτέ. Τον προπονητή που συνέδεσε το όνομά του με την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο Δημήτρης Μελισσανίδης. ΑΕΚ και Μανόλο Χιμένεθ θα πορευθούν μαζί ώς το καλοκαίρι του 2020 και η πρώτη αποστολή του Ισπανού ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου περιλαμβάνει έπειτα από αρκετό καιρό τον Αντρέ Σιμόες, που λόγω απουσιών αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός. Εκτός είναι οι τραυματίες Κρίστιτσιτς, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος, ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται επίσης στην αποστολή. Ο Μιχάλης Μπακάκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι στο Περιστέρι, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές επίσης υπολογίζονται κανονικά.

Πειθαρχική δίωξη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Πέτρο Μάνταλο για προκλητικό πανηγυρισμό κατά την επίτευξη του τέρματος της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός της Ενωσης θα απολογηθεί αύριο και κινδυνεύει με τιμωρία μιας αγωνιστικής, όμως θα αγωνιστεί κανονικά στον σημερινό προημιτελικό με την ομάδα του Περιστερίου. Για τον Ατρόμητο, εκτός αποστολής έμειναν οι Μέγιερι, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Μούγιακιτς και Ουγκράι ενώ ο Νταμίρ Κάναντι υπολογίζει στους Θεοδωράκη, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Λαζαρίδη, Σάκιτς, Ρονάλντο, Ρισβάνη, Ουάρντα, Χατζηισαΐα, Κουλούρη, Μανδά, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλο, Νάτσο, Κορτ και Κατράνη. Ο Ατρόμητος παραμένει αήττητος για τρία συνεχόμενα παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στον άλλο σημερινό αγώνα, ο Εργοτέλης υποδέχεται στις 17.00 τον Αστέρα Τρίπολης, φιλοδοξώντας να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η παρουσία του στους «8» συνιστά ήδη υπέρβαση, καθώς η ομάδα του Ηρακλείου είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Φούτμπολ Λιγκ που συνεχίζει στον θεσμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή