Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από επτά χρόνια απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, ο Αλ Γκριν  (φωτ.) επιστρέφει στη σκηνή και μάλιστα ανακοίνωσε ήδη τις ημερομηνίες της πολυαναμενόμενης περιοδείας του. Θα πραγματοποιήσει πέντε παραστάσεις σε τρεις αμερικανικές πόλεις τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Η καταληκτική συναυλία έχει προγραμματιστεί για το φεστιβάλ στο Jazz Heritage της Νέας Ορλεάνης στις 26 Μαΐου.

(…) Εχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από τον θάνατο του αποκαλούμενου «νονού της σόουλ» και η συζήτηση για το αν ο Τζέιμς Μπράουν και η σύζυγός του Εϊντριεν δολοφονήθηκαν κάθε τόσο επανέρχεται. Ο γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου είχε τις υποψίες του. Αργότερα, δε, βρέθηκαν υπολείμματα φαρμάκου στον σωλήνα που βοηθούσε τον μουσικό να αναπνεύσει, υποδηλώνοντας ίσως ότι τοποθετήθηκε εκεί μια παράνομη ουσία που οδήγησε στον θάνατό του. Δεκάδες φίλοι και συγγενείς οργανώνουν καινούργια έρευνα για να απαντηθούν τα ερωτήματα που περιβάλλουν τον θάνατό του.

(…) Ο πρόεδρος της Γουόλτ Ντίσνεϊ, Μπομπ Αϊγκερ, ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να φτιάχνει R-rated (άνω των 18) ταινίες και μετά την εξαγορά της 21st Century Fox. Η… ανησυχία προέκυψε διότι η Fox Searchlight, υπεύθυνη για τη δημιουργία των (R-rated) «Deadpool» και «Logan», αποτελεί μέρος του πακέτου. Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν σημαίνει πως θα ακολουθήσει και τον πιο νεανικό χαρακτήρα των ταινιών της Ντίσνεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή