DUCATI Scrambler Family

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με πάνω από 55.000 πωλήσεις παγκοσμίως και με την προτίμηση του κοινού να παραμένει ψηλά στην κατηγορία των νεορετρό lifestyle μοτοσικλετών η Ducati αναβάθμισε για το 2019 την οικογένεια Scrambler παρουσιάζοντας 4 ανανεωμένες εκδόσεις, αυτές των Icon, Cafe Racer, Desert Sled και Full Throttle.

 
ΤΟΥ ΓΙΑΝNΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
 
Και τα τέσσερα αυτά μοντέλα σαν στόχο έχουν να είναι πιο προσιτά, πιο άνετα αλλά και πιο ασφαλή.
 
Συνεχίζουν να μοιράζονται τον ίδιο V2 κινητήρα των 803cc με απόδοση στους 73 ίππους, με κάποιες όμως αναβαθμίσεις στον τεχνολογικό τους εξοπλισμό.
 
Το πρώτο μοντέλο από την σειρά Scrambler που δέχτηκε αλλαγή ήταν το Icon, καθώς ήταν και το πρώτο Scrambler που είδε το φως της παραγωγής το 2015.
 
Το Icon λοιπόν είναι πλέον εφοδιασμένο με cornering ABS αυξάνοντας έτσι την οδηγική ασφάλεια, νέο υδραυλικό συμπλέκτη, αυτόματα φώτα ημέρας LED, επίπεδη σέλα με περισσότερο αφρώδες υλικό προς όφελος της άνεσης και της θέσης οδήγησης, multimedia πλατφόρμα συνδέοντας κινητό και διαχειρίζοντας κλήσεις και μηνύματα, επανασχεδιασμένα τα αλουμινένια πλαϊνά του ρεζερβουάρ, ενώ έχουμε και εντελώς διαφορετικό σετάρισμα των αναρτήσεων.
 
Το Full Throttle έχει νέα χρώματα και εξάτμιση Termignioni ενώ αντίστοιχα το Cafe Racer έχει και αυτό νέα χρώματα, καθρέπτες στις άκρες του τιμονιού και εξάτμιση με διπλό τελικό.
 
Τέλος η χωμάτινη έκδοση Desert Sled με τις ακτινωτές ζάντες και τα τρακτερωτά ελαστικά αποκτά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές για μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε χωμάτινα τερέν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή