Προβάδισμα πρόκρισης του Αστέρα στο Ηράκλειο

Προβάδισμα πρόκρισης του Αστέρα στο Ηράκλειο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας του Εργοτέλη χάρη σε γκολ του Μάρτιν Ρόλε στο 50ό λεπτό. Οι Αρκάδες είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και εκ του αποτελέσματος μεγαλύτερη ευστοχία, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως είχαν την καλύτερη κλήρωση στη διοργάνωση, δεδομένου ότι έπεσαν στη μόνη εκπρόσωπο της Φούτμπολ Λιγκ στον θεσμό. Παρά την καλύτερη εικόνα των Αρκάδων, ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει το παιχνίδι βγάζοντας θετική αντίδραση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο Καπνίδης και Μπρους δεν βρήκαν στόχο, με το 0-1 να παραμένει ώς το τέλος.

«Μας προβλημάτισε το γεγονός πως, ενώ δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, σκοράραμε μόνο ένα τέρμα, ωστόσο είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο βοηθός προπονητή του Αστέρα Τρίπολης κ. Γκουτσίδης. Από την πλευρά του, ο προπονητής του Εργοτέλη κ. Παπαβασιλείου δήλωσε πως αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και το γεγονός πως «κοίταξαν στα μάτια» τον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πιο ποιοτικός.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (18΄ Κοιλιάρας), Οικονόμου, Μαζουλουξής (71΄ Γροντής), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπρους, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Εφορντ (26΄ Καπνίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (61΄ Κυριακόπουλος), Ρόλε (69΄ Φερνάντες), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (83΄ Μαρικάρντι), Μανιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή