Ποδόσφαιρο: Αναζήτηση αποδείξεων

Ποδόσφαιρο: Αναζήτηση αποδείξεων

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελειώνει αύριο στην Τούμπα η «υπόθεση τίτλος» ή έπεται συνέχεια; Η απάντηση θα γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής, όταν θα έχει λήξει το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. Είναι από τις λίγες φορές που ένα ματς τιτλοφορείται «τελικός» και το αξίζει.

Ομως το σπουδαιότερο είναι να αποδείξουν αυτές οι δύο ομάδες, με τη συμπεριφορά, παικτών και παραγόντων, που πράγματι παρουσιάζουν το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο, πως μπορούν να επαναφέρουν τον κόσμο στα γήπεδα. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Οπως θα είναι και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την Πέμπτη, στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Βέβαια, δεν αρκούν μόνο δύο – τρεις τέτοιοι αγώνες για να πούμε πως κάτι αλλάζει. Ειδικά τα όσα διαιτητικά λάθη συνέβησαν στο Περιστέρι, την Πέμπτη, και μάλιστα από έναν διεθνή διαιτητή μας που θεωρείται ο κορυφαίος. Και άντε να το ξεπεράσω αυτό και να δεχτώ τον χαρακτηρισμό «ανθρώπινα λάθη».

Πώς όμως να μπορείς να ελπίζεις για «καλύτερες μέρες», όταν διαβάζεις την Παρασκευή τους τίτλους στα αθλητικά ΜΜΕ; Η οπαδική πέρα για πέρα παρουσίαση των λαθών του Σιδηρόπουλου, που αλλοίωσε το αποτέλεσμα, αποδεικνύει περίτρανα πως η δημοσιογραφία είναι πλέον «ενταγμένη» και εκτελεί τις εντολές των μεγαλοπαραγόντων.

Και με τέτοια νοοτροπία «τα δικά μας, καλά καμωμένα, των άλλων κακώς», δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Και για να αλλάξει αυτό, είναι αναγκαίο να μπορούν τα έντυπα και οι ιστοσελίδες να είναι αυτάρκεις και να μην εξαρτώνται οικονομικά από ανθρώπους που βρίσκονται και στον επαγγελματικό αθλητισμό. Οχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και σε άλλα αθλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή