Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά

Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις εχθές το βράδυ κατέκτησε τρία βραβεία στα Grammy 2019 καθώς και το βραβείο καλύτερου τραγουδιού για το “Shallow” στα Βρετανικά Βραβεία Κινηματογράφου BAFTA 2019. Υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου στην ταινία A Star is Born και κάτοχος εννέα πλέον βραβείων Grammy, δύο Χρυσών Σφαιρών και δύο βραβείων MTV, η Lady Gaga έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση και θαυμασμό όσο λίγοι καλλιτέχνες. Έχοντας πουλήσει 150 εκατομμύρια σινγκλ και περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ, είναι η μοναδική Αμερικανίδα καλλιτέχνις με πέντε άλμπουμ στο Νούμερο 1 του αμερικανικού Billboard τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα. Όλες αυτές οι επιτυχίες της είναι αποτέλεσμα του ταλέντου, της σκληρής δουλειάς και των τολμηρών επιλογών της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά-1

Η Lady Gaga έφυγε εχθές από τα Grammys 2019 με τρία βραβεία (φωτό Reuters)

Η αντισυμβατική τραγουδοποιός, ηθοποιός και πρέσβειρα της ελβετικής ωρολογοποιίας TUDOR, η οποία, εκτός από το αδιαφιλονίκητο ταλέντο της έγινε διάσημη για τις προκλητικές της εμφανίσεις εντός και εκτός σκηνής, επιστρέφει δριμύτερη με μία τολμηρή ιδέα, η οποία ενσαρκώνει το πνεύμα του #BornToDare που πρεσβεύει και η TUDOR. Τα επόμενα δύο χρόνια η Lady Gaga θα εμφανίζεται στο Park Theater του Λας Βέγκας, με δύο αντιδιαμετρικά αντίθετες παραστάσεις, οι οποίες θα παρουσιάζονται εναλλάξ κάθε βράδυ. Η πρώτη ονομάζεται Lady Gaga Enigma, περιστρέφεται γύρω από τις μεγάλες ποπ επιτυχίες της και θα είναι ένα πολυδιάστατο καλλιτεχνικό υπερθέαμα με ζωντανή μουσική, θέατρο και εκπληκτικά εικαστικά. Το επόμενο βράδυ το σόου θα ονομάζεται Jazz and Piano και θα είναι μία πιο προσωπική κατάθεση ψυχής της καλλιτέχνιδος, με λιτές εκτελέσεις των τραγουδιών της στο πιάνο. Έτσι το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την αγαπημένη του σταρ με δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους, σε διάστημα μόλις 24 ωρών!

Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά-2

Η Lady Gaga δεν ασχολείται μόνο με τον λαμπερό κόσμο του θεάματος και της μουσικής βιομηχανίας. Είναι επίσης μία δυναμική ακτιβίστρια που εκφράζει ελεύθερα τα πιστεύω της με τη φωνή της και τη μουσική αλλά και με τον τρόπο που ντύνεται, με το φιλανθρωπικό της έργο και τη συμμετοχή της στα κοινά, τα πολιτικά και τα κοινωνικά δρώμενα, π.χ. ενημερώνοντας τον κόσμο και συγκεντρώνοντας χρήματα για τα θύματα φυσικών καταστροφών στην Αϊτή το 2010 και στην Ιαπωνία το 2011. Ηγείται του αγώνα για την κατάργησης της φυσικής γούνας, είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων της κοινότητας ΛΟΑΤ και έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Born This Way», που βοηθά νέους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά-3
Η Lady Gaga είναι γεννημένη για να τολμά-4

To TUDOR Black Bay 36 είναι μία από τις επιλογές της Lady Gaga

Η καμπάνια «Born To Dare» της TUDOR είναι αφιερωμένη στο κλασικό χωρίς να είναι συμβατική, διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος και ανοίγει νέα σύνορα για το μέλλον. H TUDOR γεννήθηκε με ένα σκοπό: να επιδιώκει το ακατόρθωτο. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Και να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Κάθε ρολόι της TUDOR είναι γεννημένο να τολμά. Και οι πρεσβευτές της TUDOR, όπως η Lady Gaga, εκφράζουν αυτή ακριβώς της στάση ζωής: τα επιτεύγματα της ζωής τους έχουν σαν κίνητρο την τόλμη τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την TUDOR εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή