Πορεία αγροτών στο κέντρο του Βόλου

Πορεία αγροτών στο κέντρο του Βόλου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης του Βόλου εκατοντάδες αγρότες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν «για την οικονομική τους κατάσταση», αλλά και για να κοινοποιήσουν με τον τρόπο αυτό το αίτημά τους για άμεση συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αγρότες έφθασαν στο Βόλο από την περιοχή του Βελεστίνου και του θεσσαλικού κάμπου, από την περιφέρεια του Αλμυρού και από το Πήλιο και, αφού άφησαν τον μεγάλο όγκο των μηχανημάτων τους στην περιοχή του λιμανιού, έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Συμβολικά, τέσσερα τρακτέρ βρίσκονταν στην κεφαλή της πορείας.

Εκατοντάδες αγρότες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ με ομιλίες παρουσίασαν τα αιτήματά τους. Τη συμπαράστασή της εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχης, Δώρα Κολινδρίνη.

Η πορεία των αγροτών κατευθύνθηκε και πάλι στο λιμάνι και οι διαδηλωτές διαμήνυσαν «ότι θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, εάν δεν βρουν ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων τους και δεν ληφθούν μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών τους προϊόντων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή