Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυναμικό παρόν για μια ακόμη χρονιά έδωσε ο Κωτσόβολος στην έκθεση HORECA, η οποία είχε ανοίξει τις πύλες της και υποδεχόταν τον κόσμο των επιχειρήσεων έως και τις 11 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ο Κωτσόβολος παρουσίασε πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που έρχονται να αλλάξουν άρδην τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Ειδικότερα, η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το μηχανοστάσιο αλλά ακόμη και το εστιατόριο μετατρέπονται και συνθέτουν το… ξενοδοχείο του μέλλοντος, το οποίο έρχεται να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη αλλά και στην ουσιαστική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Έλεγχος του δωματίου από… το tablet

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων-1

Το δωμάτιο του μέλλοντος περιλαμβάνει τα συστήματα αυτοματισμών δωματίου που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών, παρέχοντάς τους πλήθος δυνατοτήτων όπως ο έλεγχος όλου του δωματίου από το smartphone ή το tablet, αλλά και τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας μέσα από προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα για προσωποποιημένες υπηρεσίες με βάση το προφίλ του πελάτη.

Αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων-2

Το μπάνιο του μέλλοντος, παρέχει στους πελάτες υψηλή εργονομία και λειτουργικότητα σε πλήρη συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και ασφάλειας. Προηγμένοι αισθητήρες πίεσης / θερμοκρασίας νερού για μεγαλύτερη πρακτικότητα και οικονομία και αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες με δυνατότητα πλύσης-υγιεινής είναι, μεταξύ άλλων, εφαρμογές που έρχονται να κάνουν τη διαμονή ακόμη πιο απολαυστική.

Η ιδανική κουζίνα

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων-3

Ο Κωτσόβολος παρουσίασε την κουζίνα του μέλλοντος , ιδανική για Villas, όπου οι υπερσύγχρονες συνδεδεμένες συσκευές απλοποιούν τη διαδικασία προετοιμασίας των ημερήσιων γευμάτων ή ροφημάτων χαρίζοντας στους επισκέπτες μια ακόμα πιο άνετη και μοντέρνα διαμονή.

Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων-4

Μια επιπλέον τεχνολογική καινοτομία έρχεται να προστεθεί. Το μηχανοστάσιο του μέλλοντος, με ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού που παρέχουν εύκολη και αξιόπιστη επιτήρηση πιθανών ειδοποιήσεων από δυσλειτουργίες αλλά και πρόληψη βλαβών του μηχανοστασίου σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου, σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, καθώς και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Σύστημα αυτόματων παραγγελιών

Πέντε τεχνολογίες από το μέλλον που θα αλλάξουν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων-5

Στην παραγγελιοληψία του μέλλοντος, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ψηφιακή οθόνη στο lobby του εστιατορίου και να παραγγείλει μόνος του, να πληρώσει με την πιστωτική του κάρτα και να παραλάβει την παραγγελία του, εύκολα και γρήγορα.

Oι επιχειρήσεις εμπιστεύονται τον Κωτσόβολο

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί έως σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ενώ ανάμεσα σ’ αυτά φιγουράρουν κορυφαία ξενοδοχεία.

Επιπλέον, ο Κωτσόβολος κάνει ευκολότερη τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το πλάνο δόσεων για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Β2Β πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα  Business Centers (σε Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κόρινθο, Ιωάννινα, Πυλαία & Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Καλαμάτα, Λ.Συγγρού στη Ν.Σμύρνη και Πειραιά), είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους πωλητές στις επαγγελματικές λύσεις.

Τέλος, να επισημανθεί πως η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή