Το νέο DS 7 Crossback συλλέγει βραβεία

Το νέο DS 7 Crossback συλλέγει βραβεία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το νέο μοντέλο της DS Automobiles, το πρωτοποριακό Luxury SUV DS 7 Crossback, προκαλεί μεγάλη εντύπωση και κερδίζει διακρίσεις. O εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του, η σχεδιαστική κομψότητα, η κατασκευαστική αρτιότητα, η πληρότητα του εξοπλισμού, αλλά και η κορυφαία οδική συμπεριφορά που συνδυάζεται με απαράμιλλη άνεση για τους επιβάτες, το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων προτάσεων στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV.

 
Η Γαλλική φινέτσα και το εκλεπτυσμένο στυλ που διαθέτει το νέο DS 7 Crossback, αποτέλεσε το κριτήριο ανάδειξής του από τα Αριστεία 2018 – 2019 του περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ (μοντέλα που ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες). Τα υλικά που κοσμούν τον εσωτερικό διάκοσμο του DS 7 Crossback, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η αίσθηση της haute couture της αυτοκίνησης, οδήγησαν το πολυτελές SUV, στην πρώτη επιλογή της συντακτικής ομάδας των 4 ΤΡΟΧΩΝ, στην κατηγορία των Luxury SUV. 

 
Η Γαλλική πολυτέλεια και η άνεση που προσφέρει, συντέλεσαν σε μία σημαντική διάκριση από το περιοδικό CAR AND DRIVER.
 
Ανάλογα μεγάλη είναι και η διάκριση που έλαβε το DS 7 Crossback και από τους αναγνώστες του Auto Τρίτη. Οι αναγνώστες του Auto Τρίτη, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Car 2019, ξεχώρισαν το Luxury SUV DS 7 Crossback ως το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς. 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή