Νίκη των Μπακς στο Σικάγο με οδηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Νίκη των Μπακς στο Σικάγο με οδηγό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε από απουσία ενός παιχνιδιού, όπου οι Μπακς γνώρισαν τη ήττα  (103-83 στο Ορλάντο) και σήκωσε όρθια ξανά την ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο Ελληνας σούπερ σταρ έδωσε νέα παράταση στο Σικάγο, σημειώνοντας 29 και φτάνοντας σε double double είχε και 17 ριμπάουντ), οδηγώντας τα «ελάφια» σε νίκη με 112-99 επί των Μπουλς.

Ηταν το  πέμπτο συνεχόμενο του παιχνίδι με 29 ή περισσότερους πόντους, φτάνοντας κατά μέσο όρο τα 33,6 πόντους ανά παιχνίδι. Ηταν επίσης το 12ο παιχνίδι του στη σεζόν με τουλάχιστον 25 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός από τους 29 πόντους (7/10 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 9/14 βολές) και τα  17 ριμπάουντ, είχε επίσης 8 ασίστ και 4 κοψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής. Για τους Μπουλς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ζακ ΛαΒίν με 27 πόντους.

Ιστορία έγραψε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος στη νίκη των Θάντερ με 120-111 επί των Μπλέιζερς, έφτασε το 10ο συνεχόμενο triple double, ξεπερνώντας τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, που  είχε…σταματήσει το 1968 στα εννέα.

Ο Ουέστμπρουκ σημείωσε 21 πόντους, πήρε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ. Όμως triple double έκανε για την ομάδα τη Οκλαχόμα και ο Πολ Τζορτζ, με  με 47 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Μάλιστα οι δυο τους έγιναν μόλις το 10ο ζευγάρι συμπαικτών που έκανε triple-double στο ίδιο παιχνίδι.

Για την ομάδα του Πόρτλαντ, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ με 31 πόντους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή