Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα περισσότερα μουσικά βραβεία Γκράμι, τέσσερα για τον καθένα, έφυγαν από τη φετινή 61η τελετή απονομής η μουσικός της κάντρι Κέισι Μάσγκρεϊβ  (φωτ.) και ο ράπερ Τσάιλντις Γκαμπίνο, ο οποίος όμως επέλεξε να μην παρευρεθεί στην τελετή που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Λος Αντζελες. Η Lady Gaga κέρδισε συνολικά τρία βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό του καλύτερου ποπ ντουέτου με τον Μπράντλεϊ Κούπερ για το τραγούδι «Shallow», από το σάουντρακ της ταινίας «A Star Is Born».

(…) Εκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα, η οποία συνόδευσε την οικοδέσποινα της βραδιάς Αλίσια Κις στην έναρξη της τελετής, μαζί με τη Lady Gaga, την Τζέιντα Πίνκετ Σμίθ και την Τζένιφερ Λόπεζ. Στη σύντομη ομιλία της η τέως Πρώτη Κυρία αναφέρθηκε στην ενωτική δύναμη της μουσικής και μάλιστα εξομολογήθηκε ότι «η μουσική πάντοτε με βοηθούσε να αφηγηθώ την ιστορία μου. Και πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για όλους εδώ μέσα».

(…) To κέντρο τεχνών Southbank Centre του Λονδίνου ανακοίνωσε τον φετινό επιμελητή του καθιερωμένου ετήσιου μουσικού φεστιβάλ Meltdown, που θα πραγματοποιηθεί στη βρετανική πρωτεύουσα από τις 3 έως τις 11 Αυγούστου. Επιλογή των διοργανωτών για το 2019 είναι ο  Νάιλ Ρότζερς. Ο Αμερικανός μουσικός Ρότζερς αναλαμβάνει την ευθύνη να καταρτίσει το πρόγραμμα του φεστιβάλ, επιλέγοντας καλλιτέχνες αλλά και γκρουπ που θα καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή