Μπάσκετ: Διαφορετικές πληγές, αλλά ίδιος στόχος

Μπάσκετ: Διαφορετικές πληγές, αλλά ίδιος στόχος

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επούλωση» των ευρωπαϊκών πληγών από την πορεία του στη φετινή Ευρωλίγκα μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό η νίκη-πρόκριση στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό του, Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για την προσπάθεια να προλάβουν την πρόκριση στα πλέι οφ, ύστερα από τη νέα ήττα στην Κωνσταντινούπολη, από τη Φενέρμπαχτσε (85-66). Στο ιατρικό δελτίο (Παππάς, Λάνγκφορντ) προστέθηκε και ο Ματ Λοτζέσκι που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες.

Τα εισιτήρια του ημιτελικού βαίνουν προς εξάντληση, ενώ στον Ολυμπιακό δημιουργήθηκε εσωτερικό θέμα εχεμύθειας από τη δημοσιοποίηση ενός ηχητικού μηνύματος του Γιώργου Πρίντεζη, πριν από τον αγώνα Ολυμπιακός – Χίμκι. Ο Πρίντεζης σε εσωτερική επικοινωνία με τους συμπαίκτες του αναφερόταν σε οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ Ολυμπιακός και σε χρονική καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων του, προειδοποιώντας ότι θα έθετε εαυτόν εκτός ομάδας. Ο ίδιος ο Πρίντεζης παραδέχθηκε το ηχητικό μήνυμα και υποστήριξε ότι είναι παράνομη η δημοσιοποίησή του. Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και πιθανότατα δεν θα το πράξει, αλλά αναζητείται το άτομο που έδωσε σε ιστοσελίδα το ηχητικό μήνυμα, ενώ ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών Βασίλης Τολιόπουλος, για τον οποίο υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες φήμες, διέψευσε κατηγορηματικά ότι διέρρευσε το μήνυμα.

• Σε ρυθμούς… σάμπα «χορεύει» η ΑΕΚ, της οποίας η αποστολή αναχωρεί σήμερα από την Αθήνα με προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο για τη συμμετοχή στο Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ο Αμερικανός σέντερ, Βινς Χάντερ νιώθει ενοχλήσεις στη μέση του, αλλά θα ταξιδέψει στη Βραζιλία, όπως και ο Ντούσαν Σάκοτα.

• Η ομάδα των Ελλήνων ήταν η νικήτρια του 23ου Ολ Σταρ αγώνα (149-146 την ομάδα των ξένων παικτών του πρωταθλήματος) που διοργανώθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, παρουσία 5.000 φίλων του μπάσκετ και στέφθηκε από επιτυχία. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Οκτάβιους Ελις ήταν νικητής των «καρφωμάτων» και ο Φιλ Γκος στον διαγωνισμό των τριπόντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή