Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά από τις πλημμύρες στους δρόμους (φωτογραφίες – βίντεο)

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά από τις πλημμύρες στους δρόμους (φωτογραφίες – βίντεο)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η σφοδρή κακοκαιρία στα Χανιά της Κρήτης καθώς δρόμοι πλημμύρισαν από την έντονη βροχόπτωση εγκλωβίζοντας οδηγούς στους δρόμους της πόλης. 

Οπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα αν και έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία, δεν έχει μέχρι στιγμής προκληθεί κάποιο ατύχημα ούτε υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. 

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά από τις πλημμύρες στους δρόμους (φωτογραφίες – βίντεο)-1

Στον παράδρομο της εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος των Μουρνιών, μητέρα με τα δύο της παιδιά, εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά τους και διεσώθη με την επέμβαση των πυροσβεστών που την απεγκλώβισαν έγκαιρα, μεταδίδει το flashnews.gr. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ίδια ώρα πάνω από δέκα οχήματα εγκλωβίστηκαν στην περιοχή της κεραίας της ΕΡΤ, στη Σούδα όπου το νερό μετατράπηκε σε χείμαρρο. Στο σημείο έσπευσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις όπου επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό τους από τα οχήματά τους και την μεταφορά τους σε ασφαλές σημείο. 

Οπως μεταδίδει το flashnews.gr άκρως επικίνδυνη είναι η κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό δίκτυο, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να φανεί το μέγεθος των ζημιών.

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα Χανιά από τις πλημμύρες στους δρόμους (φωτογραφίες – βίντεο)-2

Πηγή: flashnews.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή