Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Diavel 1260

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Diavel 1260

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η παραγωγή της νέας μοτοσυκλέτα της DUCATI  και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εταιρίας  αποτέλεσε αφορμή για γιορτή από όλους τους υπαλλήλους του εργοστασίου με τον διευθύνων σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicali να δίνει το “παρών” στην γραμμή παραγωγής.  

 
Η Ducati Diavel παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την ιταλική εταιρία το 2011 και από τότε είχε δεχτεί μόνο πολύ μικρές αλλαγές, η δεύτερη γενιά του ιταλικού power cruiser παραμένει πιστή στο αρχικό πνεύμα της μοτοσυκλέτας, αντλώντας από τα βασικά στοιχεία του styling και βάζοντας μια σαφώς πιο σύγχρονη και μινιμαλιστική πινελιά.
 
Η μεγάλη όμως αλλαγή έρχεται από τον Testastretta κινητήρα των 1.262 κ.εκ ο οποίος θα αποδίδει 159 ίππους και 13,1 kgm ροπής, ενώ νέο είναι και το ατσάλινο πλαίσιο όπως και το αλουμινένιο υποπλαίσιο.
 
Ο κινητήρας θα φέρει το νέο σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων τόσο για αυτές της εισαγωγής όσο και για της εξαγωγής, σύστημα που δίνει καλύτερη απόδοση στην μοτοσυκλέτα σε όλο το φάσμα των στροφών της ενώ παράλληλα την κάνει και πιο εύκολη στην καθημερινή μετακίνηση.
 
Η νέα Diavel θα είναι διαθέσιμη σε δυο εκδόσεις, στάνταρ και S, με την δεύτερη να διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Öhlins τόσο στο εμπρός όσο και πίσω, ειδικές ζάντες με τον πίσω τροχό να παραμένει χαρακτηριστικά φαρδύς με ελαστικό 240 χιλιοστών πλάτους,  ένα ακόμη πιο εξελιγμένο σύστημα φρένων υψηλών προδιαγραφών της Brembo και σύστημα  Quick Shift up & down Evo (DQS) το οποίο επιτρέπει τις αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

 
H νέα Diavel 1260 θα είναι στην χώρα μας προς τα τέλη Απριλίου στo χρώμα Sandstone Gray, ενώ η Diavel 1260 S θα διατίθεται στα χρώματα Sandstone Grey και Thrilling Black & Dark Stealth.
 
 
Περισσότερα:  
 
http://www.ducatiathens.gr/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή