Προπόνηση σε… καταφύγιο για τον Παναθηναϊκό

Προπόνηση σε… καταφύγιο για τον Παναθηναϊκό

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλειστό γυμναστήριο βρήκαν καταφύγιο οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να προστατευθούν από τις καιρικές συνθήκες και ειδικά τον πολύ δυνατό αέρα που απειλούσε να σηκώσει τα πάντα στο Κορωπί. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προθέρμανση και μόλις ο Γιώργος Δώνης διαπίστωσε ότι πιο πιθανό ήταν να τραυματιστεί κανείς παρά να γίνει προπόνηση της προκοπής, έδωσε εντολή να πάνε οι παίκτες στο γυμναστήριο και να ακολουθήσουν εκεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού είναι πολύ ευάλωτο στους δυνατούς ανέμους.

Ελπίδες για Κουρμπέλη

Κάτω από τέτοιες συνθήκες, ο Κουρμπέλης περιορίστηκε ξανά σε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει σήμερα να δει αν και κατά πόσον μπορεί να μπαίνει δυνατά στις φάσεις, μετά το κάταγμα που έπαθε στη μύτη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το πιθανότερο είναι ότι θα αγωνιστεί το Σάββατο εναντίον του Αστέρα Τρίπολης φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα, σε αντίθεση με τον Ινσούα του οποίου η κατάσταση είναι πιο σοβαρή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αργεντινός αμυντικός δεν ένιωθε καλά και δεν πήγε στην κοπή της πίτας της ομάδας το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό μαγαζί των Αθηνών. Απών ήταν και ο Κουρμπέλης, προκειμένου να παρευρεθεί ως αρχηγός του Παναθηναϊκού στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συνεισφορά του πρώην προέδρου της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, Βλάση Σταθοκωστόπουλου:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον επιφανή επιχειρηματία και πιστό φίλαθλο του συλλόγου Βλάση Σταθοκωστόπουλο, για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Ο κ. Σταθοκωστόπουλος βοηθάει εμπράκτως επί δεκαετίες τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και, για πολλοστή φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, διαθέτοντας στην ΠΑΕ όλα όσα ζητήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης στο κορυφαίο εστιατόριο "Διόνυσος Zonar’s". Ραντεβού την επόμενη χρονιά!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή