Ντόλι Πάρτον: Επίκαιρη και υπέροχη

Ντόλι Πάρτον: Επίκαιρη και υπέροχη

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Πολλοί μου λένε “ήταν ένας κόσμος φτιαγμένος για άντρες τότε που ξεκίνησες” και απαντάω: “Ναι, ήταν και πέρασα τέλεια”. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν άντρα που να μη μου αρέσει και δεν υπήρξε ποτέ ένας ανδρικός πισινός που δεν θα μπορούσα να κλοτσήσω αν δεν μου φερόταν με σεβασμό». 

Στα 73 της, η Ντόλι Πάρτον, η μεγαλύτερη σταρ της κάντρι μουσικής, παραμένει χειμαρρώδης, πνευματώδης, κεφάτη και πάντα επίκαιρη. Πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς στα βραβεία MusiCare, ενώ πρωταγωνίστησε στα Γκράμι λίγο αργότερα, συμμετέχοντας στο αφιέρωμα που ετοιμάστηκε γι’ αυτήν, ξεσηκώνοντας τους πάντες στην αίθουσα, μεταξύ των οποίων ακόμα και το δημοφιλές boy band των 25χρονων από την Κορέα, BTS, που κάνει θραύση στις ΗΠΑ. Μάλιστα, με τουίτ της την επόμενη μέρα υπαινίχθηκε πιθανή συνεργασία τους στο μέλλον. Την ίδια ώρα, μια νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων ετοιμάζεται να βγει στο Netflix, με κάθε επεισόδιο εμπνευσμένο από ένα τραγούδι της. Σε κάποια από αυτά θα παίζει η ίδια, άλλα απλώς θα τα προλογίζει. Όλα αυτά μετά μια καριέρα 52 ετών με οκτώ Γκράμι, δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους. Και με την ίδια να διασκεδάζει κάθε λεπτό. «Δεν με πειράζουν τα ηλίθια αστεία που ακούω για χαζές ξανθιές. Πρώτον, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι χαζή. Δεύτερον, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι ξανθιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή