Ολλανδική καμπάνια με μάπετ «τέρας του Brexit» για να προετοιμαστούν οι πολίτες

Ολλανδική καμπάνια με μάπετ «τέρας του Brexit» για να προετοιμαστούν οι πολίτες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα τεράστιο, γαλάζιο λούτρινο «τέρας» μάπετ έχει επιστρατεύσει η ολλανδική κυβέρνηση στην καμπάνια που διεξάγει για να προετοιμαστούν οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της χώρας για τις επιπτώσεις του Brexit.

Ο Ολλανδός υπουργός Eξωτερικών πόζαρε με το «τέρας του Brexit » ξαπλωμένο πάνω στο γραφείο του. «Βεβαιωθείτε ότι το Brexit δεν βρίσκεται (ή ξαπλώνει) στον δρόμο σας» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Stef Blok. 

Το γαλάζιο λούτρινο τέρας εμφανίζεται επίσης στην ιστοσελίδα Brexitloket της ολλανδικής κυβέρνησης, όπου οι εταιρείες μπορούν να κάνουν μια… «προσομοίωση»  του Brexit για να δουν πώς η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ μπορεί να επηρεάσει τις επιχειρήσεις τους.

Ολλανδική καμπάνια με μάπετ «τέρας του Brexit» για να προετοιμαστούν οι πολίτες-1

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει  ακόμα άρθρα και πληροφορίες σχετικά με το Brexit, που εκτός από τους Ολλανδούς περιλαμβάνουν πληροφορίες και για τους Βρετανούς που ζουν στις Κάτω Χώρες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή