Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Hellenic Healthcare

Στρατηγική συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Hellenic Healthcare

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπογραφή της νέας στρατηγικής συμφωνίας με τον όμιλο Hellenic Healthcare ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική. Μετά τις πρόσφατες εξαγορές, το δίκτυο του Hellenic Healthcare Group περιλαμβάνει πλέον τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ και έχει τη δυνατότητα παροχής των πλέον εξειδικευμένων και σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών τόσο σε επίπεδο γενικής ιατρικής όσο και στην παιδιατρική και στη μαιευτική-γυναικολογία.

Η νέα συμφωνία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί τομή στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα και θα δώσει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της να έχουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιαίτερα προνόμια που η Εθνική Ασφαλιστική εξασφάλισε για αυτούς. Με τον τρόπο αυτό, η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής ιατρικών υπηρεσιών προς όφελος των ασφαλισμένων της, στους οποίους θα παρέχονται οι υπηρεσίες του συνόλου των νοσοκομείων και μαιευτηρίων του ομίλου με όρους που περιλαμβάνουν επιτάχυνση των διαδικασιών εξυπηρέτησής τους και άλλα προνόμια.

Βασικό κριτήριο για την επιλογή της Εθνικής Ασφαλιστικής αποτέλεσε η συνεχής επένδυση των νοσοκομείων του ομίλου Hellenic Healthcare σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τα τελευταία έτη, τα νοσοκομεία της Hellenic Healthcare έχουν αποτελέσει κέντρα αναφοράς σε πρωτοπόρες τεχνολογίες στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς, εγκαθιστώντας κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα ιατρικό εξοπλισμό για διενέργεια ρομποτικών επεμβατικών πράξεων στην ορθοπεδική, στη νευροχειρουργική και στη γενική χειρουργική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή