Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για Κουρμπέλη ενόψει Αστέρα

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για Κουρμπέλη ενόψει Αστέρα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διστακτικοί παραμένουν οι γιατροί του Παναθηναϊκού στο σενάριο χρησιμοποίησης του Δημήτρη Κουρμπέλη στον αυριανό (19.00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή του θα αποφασισθεί μετά τη σημερινή, τελευταία, προπόνηση. Αν ο αρχηγός της ομάδας καταφέρει να προπονηθεί φορώντας την ειδική προστατευτική μάσκα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Αν μείνει εκτός και ακολουθήσει, όπως χθες και τις προηγούμενες ημέρες, ατομικό πρόγραμμα, το πιθανότερο είναι να μην παρθεί το ρίσκο της συμμετοχής του, παρότι ο ίδιος επιθυμεί να παίξει, όπως έπαιξε με σπασμένη μύτη για αρκετή ώρα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην περίπτωση που δεν μπει στο κανονικό πρόγραμμα, η μέση λύση είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και αναλόγως με το πώς θα νιώθει το Σάββατο, να είναι στη 18άδα και να παίξει εναντίον της παλιάς του ομάδας μόνο αν είναι απόλυτα αναγκαίο.

Για τον Ινσούα δεν υπάρχει ούτε καν το σενάριο της μέσης λύσης. Ο τραυματισμός του (κάταγμα ζυγωματικού) είναι πολύ πιο σοβαρός και του έχει δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά του, όχι μόνο στις προπονήσεις. Μαζί με τον Κουλιμπαλί (θλάση) έκανε ξανά θεραπεία και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους στο αυριανό παιχνίδι. Αντίθετα, ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, γυμνάστηκε χθες για πρώτη φορά χωρίς ενοχλήσεις και θα είναι σίγουρα στην αποστολή. Το εάν θα είναι και στην ενδεκάδα, θα εξαρτηθεί από τον βαθμό ετοιμότητας του Κουρμπέλη. Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη θα είναι και οι Κάτσε, Μακέντα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην ενδεκάδα. Ο πρώτος έμεινε εκτός για δύο παιχνίδια (Λεβαδειακό, Γιάννινα) και ο δεύτερος σε ένα, αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή