Απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από τη Norwegian

Απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από τη Norwegian

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε χθες, η Norwegian, η οποία ωστόσο φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία μεγάλων αποστάσεων θα ξεκινήσει τις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης τον Ιούλιο, τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι εν λόγω πτήσεις που διατίθενται στο κοινό από τιμές που ξεκινούν από 169 ευρώ (απλή μετάβαση) θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα εκτελούνται έως 26 Oκτωβρίου. Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Οσλο (Νορβηγία), τη Στοκχόλμη (Σουηδία), την Κοπεγχάγη (Δανία) και το Ελσίνκι (Φινλανδία). Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, και με τιμές που ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της Norwegian επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας. Καλωσορίζουμε την εταιρεία στην Ελλάδα και αναμένουμε ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας», δήλωσε σχετικά με τη νέα σύνδεση Αθήνα – Νέα Υόρκη η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

«Οι απευθείας θερινές πτήσεις της Norwegian από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/JFK, είναι ένα εξαιρετικό νέο για το αεροδρόμιό μας, καθώς ενισχύεται η διασυνδεσιμότητα της πόλης μας, ενώ παράλληλα οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού –συμπεριλαμβανομένης και της πολύ δυναμικής και ζωντανής ελληνικής ομογένειας– θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή