Χανιά: Για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην περιοχή ενημερώθηκε η Ντ. Μπακογιάννη

Χανιά: Για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην περιοχή ενημερώθηκε η Ντ. Μπακογιάννη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές από την τελευταία κακοκαιρία στα Χανιά, επεσήμανε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη.

Ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε την κυρία Μπακογιάννη για την κατάσταση στον νομό, με την βουλευτή της ΝΔ να κάνει λόγω για μια πρωτοφανή καταστροφή.

«Αυτή τη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι άμεση παρέμβαση. Να προκηρυχτούν το ταχύτερο δυνατό τα έργα που απαιτούνται», επεσήμανε η κ Μπακογιάννη, η οποία υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες από την κακοκαιρία αγρότες. «Είναι μια πολύ δύσκολη προσπάθεια. Εγώ καλώ την κυβέρνηση να ανταποκριθεί άμεσα» είπε η κυρία Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι και η ίδια θα συμβάλει με παρεμβάσεις της στην προσπάθεια για αποκατάσταση των ζημιών. Τέλος, επεσήμανε την ανάγκη και οι δήμοι να ενεργοποιήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την καταγραφή των ζημιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις με στόχο να τους δοθούν άμεσα αποζημιώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή