Politico: Ο Μπέρνι Σάντερς σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

Politico: Ο Μπέρνι Σάντερς σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, σκοπεύει να ξαναθέσει υποψηφιότητα, μπαίνοντας στην κούρσα της προεκλογικής εκστρατείας των προεδρικών εκλογών του 2020, ανέφερε το Politico.

Επικαλούμενο δύο πηγές, που έχουν γνώση των προθέσεων του Δημοκρατικού γερουσιαστή, το Politico στον ιστότοπό του τόνισε ότι ο Σάντερς και το επιτελείο του έχουν ήδη πραγματοποιήσει συνεντεύξεις με υποψηφίους για θέσεις στην κυβέρνηση σε περίπτωση νίκης.

Οι πηγές επίσης τόνισαν ότι ο Σάντερς έχει ήδη κινηματογραφήσει ένα βίντεο στο οποίο θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020. Δεν είναι σαφές πότε το βίντεο αυτό θα δημοσιευθεί.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ο Σάντερς είχε διατυπώσει την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες προεδρικές εκλογές, σημειώνοντας ότι θα καταλήξει αν θα το πράξει μόνο αν θεωρήσει ότι είναι ο «καλύτερος υποψήφιος» να κερδίσει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σάντερς έχασε το χρίσμα των Δημοκρατικών από την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή