Η απάντηση της LEROY MERLIN για την καταδρομική επίθεση «Ρουβίκωνα»

Η απάντηση της LEROY MERLIN για την καταδρομική επίθεση «Ρουβίκωνα»

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για την καταδρομική επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε κατάστημα της LEROY MERLIN στη Λεωφόρο Κηφισίας εξέδωσε η εταιρεία. 

Σε αυτήν η εταιρεία εκφράζει την ανακούφισή της «που η βίαιη αυτή επίθεση δεν άφησε θύματα», διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία ενώ απευθύνει έκκληση και στις Αρχές για την προστασία των εταιρειών που επενδύουν στη χώρα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, η LEROY MERLIN έγινε για 2η φορά στόχος επίθεσης από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», αυτή τη φορά στο κατάστημα Αμαρουσίου.

Δηλώνουμε την ανακούφισή μας που η βίαιη αυτή επίθεση δεν άφησε θύματα, παρά μόνο σοβαρές υλικές ζημίες.

Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.

Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. – 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου.

Σχετικά με τη δικαιολογία για την 1η επίθεση (Ιούλιος 2018), η εταιρεία απάντησε τότε στους ανακριβείς ισχυρισμούς μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της.

Η LEROY MERLIN λειτουργεί πάντα σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο της χώρας και τις αρχές που διέπουν τη σχέση της με τους πάνω από 1.100 εργαζόμενούς της.

Απευθυνόμαστε στις Αρχές και ζητούμε την προστασία των εταιρειών που επενδύουν στη χώρα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της. 

Η LEROY MERLIN λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2005. Εγκαινίασε το 6ο κατάστημά της το 2018 και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος το 2019, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική και την εθνική οικονομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή