Πρόσωπα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στην τελετή των βραβείων Οσκαρ θα είναι αναμφισβήτητα η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπέτι Μίντλερ (φωτ.). Η σπουδαία καλλιτέχνις θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι «The Place Where Lost Things Go», το οποίο είναι υποψήφιο για το Οσκαρ καλύτερου τραγουδιού και συμπεριλαμβάνεται στο σάουντρακ της ταινίας «Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει».

(…) Ενα νέο τραγούδι που περιέχει τα φωνητικά της  Εϊμι Γουάινχαουζ πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. H φωνή της Γουάινχαουζ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2011 σε ηλικία 27 ετών, δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις χιπ χοπ ρίμες του ράπερ Νας, στο τραγούδι «Find my Love». Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Σαλαάμ Ρέμι, ένας από τους στενούς συνεργάτες της Γουάινχαους και παραγωγός της στα άλμπουμ «Back to Black» και «Frank».

(…) Πραγματοποιήθηκε  χθες στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» η τελετή απονομής των βραβείων «Κάρολος Κουν 2018», καθώς και των βραβείων Κριτικών Μουσικής, Θεάτρου και Χορού. Βραβεύτηκαν ο Δήμος Αβδελιώδης για τη σκηνοθεσία του «Επιτάφιου», η Δέσποινα Σαραφείδου για τον ρόλο της Σάρας στη «Θυσία του Αβραάμ» και ο Τσιμάρας Τζανάτος για το έργο «Η δεσποινίς Δυστυχία». Απονεμήθηκαν επίσης, για πρώτη φορά στα 23 χρόνια του θεσμού, δύο Μεγάλα Βραβεία Μουσικής, στον αρχιμουσικό Γιώργο Πέτρου και στον δάσκαλο και συνθέτη Χρήστο Σαμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή