Ο Καρλ Λάγκερφελντ σε σπάνια εμφάνιση χωρίς τα μαύρα γυαλιά του

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σε σπάνια εμφάνιση χωρίς τα μαύρα γυαλιά του

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «Κάιζερ» της μόδας, ο εμβληματικός σχεδιαστής Κάρλ Λάγκερφερλντ, φορούσε σχεδόν πάντα μαύρα ή σκουρόχρωμα κοστούμια και λευκά πουκάμισα ενώ σε μεγαλύτερη ηλικία καθιέρωσε και τα μαύρα γυαλιά ηλίου, τα οποία ήταν «σήμα κατατεθέν» του. 

«Είναι η μπούργκα μου… δεν βλέπω και καλά και οι άνθρωποι που δεν βλέπουν καλά, όταν βγάζουν τα γυαλιά τους μοιάζουν με χαριτωμένα σκυλάκια που ικετεύουν να τα υιοθετήσεις» είχε δηλώσει το 2010, απαντώντας σε μία από τις αμέτρητες φορές που τον είχαν ρωτήσει γιατί δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά του.

Σε μία άλλη συνέντευξη είχε απαντήσει: «Για μένα τα μαύρα γυαλιά είναι σαν «κινητές» σκιές ματιών. Μέσα από χρωματιστά γυαλιά ηλίου ο κόσμος είναι πιο όμορφος και όλοι φαίνονται τουλάχιστον 10 χρόνια νεότεροι. Γι’ αυτό φοράω πάντα μαύρα γυαλιά». 

Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες και σπάνιες φορές αν όχι την μοναδική, ο διάσημος μόδιστρος είχε φωτογραφηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 μαζί με την τραγουδίστρια Jo Squillo χωρίς τα μαύρα γυαλιά του και ήταν αγνώριστος.

 Ο διάσημος Γερμανός μόδιστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της «Chanel» από το 1983, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου, πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον «Κάιζερ» της μόδας.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή