«Ευχαριστώ» του Λάζαρου, προς Κίεβο ο Ολυμπιακός

«Ευχαριστώ» του Λάζαρου, προς Κίεβο ο Ολυμπιακός

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επόμενος σταθμός για τον Ολυμπιακό είναι το Κίεβο, όπου αύριο βράδυ (στις 22.00) θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό με στόχο τη νίκη-πρόκριση στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μια πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στις 3 μ.μ. θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ για το Κίεβο. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καμαρά, αλλά και τον τραυματία Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος το Σάββατο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο με στόχο να επιστρέψει στη δράση στις αρχές της επόμενης περιόδου. Πρόθεση της διοίκησης είναι η επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2020, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, με γραπτή δήλωσή του, ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστέκονται στη δύσκολη στιγμή της καριέρας του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και να σας διαβεβαιώσω ότι σύντομα θα γυρίσω, το ίδιο δυνατός. Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη… Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα».

Στο ματς του Κιέβου, ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το αρχικό σχήμα που προτίμησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Μπουχαλάκης θα πάρει τη θέση του Καμαρά, ο Τοροσίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μεριά να περνάει σε ρόλο στόπερ δίπλα στον Σισέ, ενώ ο Μασούρας θα προτιμηθεί από το Ζιλ Ντίας. Διαιτητής ορίστηκε ο Σλοβάκος διαιτητής Ιβάν Κρούσλιακ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή