Μόνο με «θαύμα» ο Ινσούα κόντρα στον Πανιώνιο

Μόνο με «θαύμα» ο Ινσούα κόντρα στον Πανιώνιο

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδικό γναθοχειρουργό θα επισκεφθεί σήμερα ο Εμάνουελ Ινσούα για να ξεκαθαρίσει ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει για την αποθεραπεία του και το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Ο Αργεντινός αμυντικός έπαθε διπλό κάταγμα ζυγωματικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή είναι μηδαμινές και ο ρεαλιστικός στόχος είναι να επιστρέψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πιο καθαρή εικόνα θα υπάρχει μετά τη σημερινή εξέταση και την προπόνηση της Παρασκευής, με απαραίτητη προϋπόθεση να ετοιμαστεί η ειδική προστατευτική μάσκα που θα σχεδιάσει ο γναθοχειρουργός.

Ο αγώνας με τον ΠΑΣ άφησε και άλλα… απόνερα στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Την επομένη του αγώνα στα Γιάννενα, ο Εμμανουηλίδης αντιμίλησε στη διάρκεια της προπόνησης σε ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και η απόφαση του Δώνη ήταν να τιμωρηθεί με μία εβδομάδα ατομικών προπονήσεων, χωρίς να ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Λόγω των υποχρεώσεών του στην Εθνική Νέων, την περασμένη εβδομάδα, ο 18χρονος επιθετικός ενημερώθηκε χθες για την τιμωρία του.

• Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρινάλντι είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός ζητεί με την έφεσή του 620.000 αντί για 530.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί, αλλά οι «πράσινοι» του αντιπρότειναν να του δώσουν το ποσό που ζητεί, ενδεχομένως και λίγο μεγαλύτερο, αρκεί να συμφωνήσει να εξοφληθεί σε περισσότερες δόσεις. Ο Ρινάλντι βλέπει θετικά αυτή την πρόταση και συναίνεσε σε αίτημα αναβολής της εκδίκασης της έφεσής του για τις 4 Μαρτίου, με την προοπτική να έχει προκύψει έως τότε εξωδικαστική συμφωνία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή