Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη έκπληξη των φετινών Oσκαρ είναι η είδηση ότι οι θρυλικοί Queen θα εμφανιστούν λάιβ στην τελετή απονομής βραβείων. To συγκρότημα απαρτίζεται από τα δύο εναπομείναντα μέλη, Μπράιαν Μέι (φωτ.) και Ρότζερ Τέιλορ, ενώ τα φωνητικά θα αναλάβει ο Αμερικανός τραγουδιστής Ανταμ Λάμπερτ. Υπενθυμίζεται πως το «Bohemian Rhapsody», το οποίο βιογραφεί κινηματογραφικά τον επικεφαλής της μπάντας Φρέντι Μέρκιουρι, διεκδικεί το Οσκαρ καλύτερης ταινίας.

(…) Η 25η ταινία Τζέιμς Μποντ θα καθυστερήσει έτι περαιτέρω μετά την πρόσληψη νέου σεναριογράφου. Ο Σκοτ Ζ. Βερνς, δημιουργός του σεναρίου της ταινίας «To τελεσίγραφο του Μπορν» (2007), θα αναλάβει πλέον δουλειά, μετακυλίοντας ταυτόχρονα την ημερομηνία παγκόσμιας κυκλοφορίας για τον Απρίλιο του 2020. Η ταινία σηματοδοτεί την πέμπτη και τελευταία συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ (φωτ.) στον ρόλο του πράκτορα 007.

(…) Υποψίες λογοκλοπής σκιάζουν την κυκλοφορία του τρέιλερ για τη νέα ταινία του Ντάνι Μπόιλ, που τιτλοφορείται «Yesterday». Ο Αυστραλός συγγραφέας Νικ Μίλιγκαν (φωτ.) παρατήρησε ομοιότητες μεταξύ της πλοκής του επερχόμενου φιλμ και του δικού του μυθιστορήματος με τίτλο «Εnormity», το οποίο εξέδωσε το 2013. Τα δύο έργα εστιάζουν στον πρωταγωνιστή Τζακ που, όταν ξυπνάει σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο δεν υπήρξαν ποτέ οι Μπιτλς, πλασάρει τη μουσική τους ως δική του. Ο Μίλιγκαν δήλωσε «διαλυμένος», αφού ήλπιζε να μετατρέψει ο ίδιος το βιβλίο σε ταινία στο μέλλον, ενώ είναι έτοιμος να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή