Το νέο μέλος της ομάδας του «La casa de Papel» (φωτογραφίες)

Το νέο μέλος της ομάδας του «La casa de Papel» (φωτογραφίες)

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αγωνία περιμένουν οι θαυμαστές του «La casa de Papel» την έναρξη του τρίτου κύκλου. Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει στον Τύπο και σε αυτές οι πρωταγωνιστές δεν φορούν τα κλασικά κόκκινα ρούχα και τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί αλλά, στολές παραλλαγής.

Αυτό όμως που πολλοί δεν διέκριναν με την πρώτη ματιά είναι ένας ηθοποιός που απεικονίζεται σε πολλές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό Rodrigo de La Serna, ο οποίος, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, θα υποδυθεί τον βοηθό του Professor.

Το νέο μέλος της ομάδας του «La casa de Papel» (φωτογραφίες)-1

Η … διαφορά του σε σχέση με άλλους πρωταγωνιστές είναι ότι δεν θα έχει για παρατσούκλι κάποιο όνομα πόλης.

Το νέο μέλος της ομάδας του «La casa de Papel» (φωτογραφίες)-2

Ο 42χρονος Αργεντινός ηθοποιός επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του τόσο στην Τρίτη όσο και στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και μένει να δούμε πως ακριβώς θα βοηθήσει την ομάδα του  Professor μετά τη ληστεία στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias @sebastianarpesella por fotos tan lindas

A post shared by Rodrigo de la Serna (@delaserna_rodrigo) on

Nov 6, 2017 at 1:41pm PST

Σημειώνεται ότι οι πρωταγωνιστές δεν θα φορούν τη μάσκα με τον Σαλβαδόρ Νταλί, καθώς, φαίνεται πως οι παραγωγοί του «La Casa de Papel» δεν πήραν το «πράσινο φως» από τους υπεύθυνους του Ιδρύματος Νταλί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η χρήση της μάσκας στρεβλώνει την εικόνα του καλλιτέχνη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή