Τσάμπιονς Λιγκ: Aλμα της Ατλέτικο, «εφτάψυχη» η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Aλμα της Ατλέτικο, «εφτάψυχη» η Σίτι

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναρπαστικά παιχνίδια πρόσφερε η χθεσινή ημέρα στους αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε με 2-0 τη Γιουβέντους, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-2 της Σάλκε εκτός έδρας, σε αγώνα που είχε ανατροπή στην ανατροπή. Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν πιο δραστήρια στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, η οποία φαινόταν πιο συμβιβασμένη με ένα 0-0, έχοντας σε μέτρια βραδιά τον Μιραλέμ Πιάνιτς που ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες. Οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν δίχτυα στο 70΄ με τον Αλβαρο Μοράτα, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά μέσω VAR για επιθετικό φάουλ στον αρχηγό της Γιούβε Τζόρτζιο Κιελίνι (ενώ στο α΄ μέρος το VAR ακύρωσε, σωστά, πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής στον Kόστα). Στο 78΄, η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με γκολ του κεντρικού της αμυντικού, Χοσέ Μαρία Χιμένεζ που βρήκε δίχτυα από κοντινή απόσταση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 83΄ ο αρχηγός της Ατλέτικο Ντιέγκο Γοδίν σκόραρε για το 2-0 δίνοντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

Ατλέτικο: Ομπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Τομάς (61΄ Λεμάρ), Ρόντρι, Κόκε (67΄ Κορέα), Σαούλ, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα (58΄ Μοράτα).

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Σάντρο, Ματουιντί (84΄ Κανσέλο), Πιάνιτς (72΄ Τσαν), Μπεντακούρ, Ντιμπάλα (80΄ Μπερναντέσκι), Μάντζουκιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, Σάλκε και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν όμορφο θέαμα. Το προβάδισμα της Μάντσεστερ Σίτι με γκολ από τον Αγουέρο στο 18΄ έλαβε απάντηση από δύο τέρματα του Μπενταλέμπ στο 38΄ και στο 43΄, αμφότερα προερχόμενα από χτυπήματα πέναλτι. Η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε, η Σάλκε άντεξε, όμως η είσοδος του Σανέ έφερε την ισοφάριση έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 2-2 σημειώθηκε τη στιγμή που η Σίτι έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Οταμέντι, ενώ ο Στέρλινγκ στο 90΄ έδωσε τη νίκη στους «πολίτες».

Σάλκε: Φέρμαν, Μακ Κένι (67΄ Σκρίμπσκι), Μεντίλ (65΄ Μπουργκστάλερ), Νάστασιτς, Ουτ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ, Καλιγκιούρι, Οτσίπκα, Σανέ, Μπρούμα.

Μάντσεστερ ΣIτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στέρλινγκ, Γκουντογκάν, Αγουέρο (78΄ Σανέ), Λαπόρτ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα (70΄ Κομπανί), Φερναντίνιο, Οταμέντι, Ντεμπρόινε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή