Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Γιάννης Λάσπιας καταπιάνεται με τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της θρυλικής ταινίας της Λίνας Βερντμίλερ «Ιστορία έρωτα και αναρχίας» με την περίφημη μουσική του Νίνο Ρότα. Στις 9 μ.μ. Bios. Πειραιώς 84.

• Ανερχόμενοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη μουσική τους στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Η πρώτη συναυλία είναι του Theodore. Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 57.

• Στο πλαίσιο των 4 επισκέψεων-ξεναγήσεων που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος για το κοινό στη βιβλιοθήκη, η σημερινή θεματική θα δώσει έμφαση στη συλλογή των σπάνιων βιβλίων. Στις 10.30 π.μ. και 12.30 μ.μ. Βιβλιοθήκη της Τράπεζας της Ελλάδας, Πανεπιστημίου 21.

• Η Γκαλερί Ερση, ως συνέχεια των διπλών ατομικών εκθέσεων, παρουσιάζει τους Τάκη Μάρθα και Δημήτρη Βλάσση στην έκθεση «Μύθοι και παραμύθια της ψυχής και της καρδιάς», ένα διάλογο γλυπτικής και ζωγραφικής. Κλεομένους 4, Κολωνάκι.

• Το καλλιτεχνικό εγχείρημα της ομάδας Blow- Up, με τίτλο «Αγάπη (ή Φαντάσματα ενός Μη Τόπου)» είναι μια διαδραστική παράσταση και εικαστική έκθεση μαζί. Στις 9.15 μ.μ. Μπάγκειον, πλατεία Ομονοίας.

• Αποσπάσματα από το πεζό κείμενο του Ν. Καββαδία, πλαισιωμένα με τα μελοποιημένα ποιήματά του σε ενορχήστρωση για πιάνο, κιθάρα, βιολί, κρουστά και δύο φωνές. Στις 9 μ.μ. Χίλιες & Δύο Νύχτες, Καραϊσκάκη 10.

• Η Angelika Dusk για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Faust. Στις 9.45 μ.μ. Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή