Aποφασίζει η UEFA για την ποινή της ΑΕΚ

Aποφασίζει η UEFA για την ποινή της ΑΕΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σημερινή Πέμπτη που ξημέρωσε για την ΑΕΚ δεν έχει καμιά σχέση με όλες τις προηγούμενες, καθώς στη Νιόν της Ελβετίας κρίνεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό η επόμενη χρονιά του «Δικεφάλου». Η Ενωση, εκπροσωπούμενη στην Ελβετία από την Αγγελική Αρκάδη και τον Μηνά Λυσσάνδρου, θα παραστεί στην ακρόαση για τα εκτεταμένα επεισόδια στο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αγιαξ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οποιαδήποτε πρόβλεψη της τιμωρίας που θα επιβληθεί στην ΑΕΚ είναι το λιγότερο παράτολμη, καθώς κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA. Οι ποινές του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ή χωρίς αναστολή, της τιμωρίας της έδρας, το κλείσιμο κάποιας συγκεκριμένης θύρας και το πρόστιμο είναι μερικές από εκείνες που προβλέπονται και η ΑΕΚ θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, μετά την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η ανακοίνωση της ποινής από την UEFA δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βγει σήμερα, καθώς μπορεί να υπάρξει ανακοίνωση είτε αύριο είτε το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Η όποια εξέλιξη, βεβαίως, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, τόσο ως προς τους αγωνιστικούς της στόχους, όσο και ως προς τους μεταγραφικούς. Το σημαντικότερο όλων είναι και το πώς θα διαχειριστεί η ΑΕΚ τη μικρή μερίδα οπαδών της που δημιουργούν επεισόδια και της έχουν στοιχίσει φέτος τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα λόγου χάρη, έχει δημιουργήσει διαφορά 8 πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ και τα πρόστιμα σε όλη τη σεζόν είναι πολύ υψηλά.

Στα της χθεσινής προπόνησης, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ενδιαφέρον για τον αμυντικό χαφ του Ατρομήτου Αζέρ Μπουσούλατζιτς δεν επιβεβαιώνεται ακόμη επισήμως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή