Ποδόσφαιρο: Οι παίκτες στο γήπεδο, οι διαρρήκτες στο σπίτι…

Ποδόσφαιρο: Οι παίκτες στο γήπεδο, οι διαρρήκτες στο σπίτι…

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Λυών έχασε την ευκαιρία για ιστορική νίκη επί της Μπαρτσελόνα, μένοντας τελικά στη λευκή ισοπαλία, ενώ είχε και δοκάρι στην αρχή του ματς, αλλά οι παίκτες της δικαιούνται να κάνουν λόγο για κλοπή. Μόνο που δεν πρόκειται για κάποια διαιτητική απόφαση, παρά για τη σειρά διαρρήξεων στα σπίτια των Μέμφις Ντεπάι, Λικά Τουσάρ και Παπ Σεΐκ Ντιόπ, που επιστρέφοντας από το γήπεδο βρήκαν τα σπίτια τους παραβιασμένα και τα μετρητά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας να έχουν κάνει φτερά την ώρα που εκείνοι αγωνίζονταν.

Απογοητευμένοι, όμως, ένιωσαν και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. «Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ», έγραψε η Sport της Βαρκελώνης, σημειώνοντας στην πρώτη σελίδα ότι «η «Μπάρτσα κυριάρχησε στο β’ ημίχρονο και είχε 25 συνολικά ευκαιρίες».

Πράγματι, οι Καταλανοί είχαν 25 τελικές προσπάθειες, αλλά μόνο οι πέντε ήταν στο τέρμα.

Για «βραδιά απογοήτευσης» έκανε λόγο ο βρετανικός Τύπος μετά το 0-0 εντός έδρας της Λίβερπουλ με την Μπάγερν, σε μια σπάνια βραδιά την Τρίτη χωρίς ούτε ένα γκολ στους δύο αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ειδικά για τη Λίβερπουλ, που δεν εκμεταλλεύθηκε τον παράγοντα έδρα, η πικρία επικεντρώθηκε στο πρόσωπο του Σαντιό Μανέ που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. «Ο Μανέ σπατάλησε όλες τις ευκαιρίες της Λίβερπουλ», έγραψαν οι Times. Είναι μάλιστα σχετικά σπάνιο το να κρατήσει η Μπάγερν το μηδέν στην άμυνα. «Δεν ήταν και το τέλειο αποτέλεσμα, αλλά αρκετά καλό για να χτίσουμε πάνω σε αυτό», είπε ο προπονητής των Αγγλων, Γιούργκεν Κλοπ. Τους «ρεντς» απασχολεί και η συνεχιζόμενη απουσία του τραυματία Ντέγιαν Λόβρεν, που χθες οριστικοποιήθηκε ότι θα απουσιάσει και από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή