O Αλεκ Μπάλντουϊν φοβάται τα «αντίποινα» των οπαδών του Τραμπ (βίντεο)

O Αλεκ Μπάλντουϊν φοβάται τα «αντίποινα» των οπαδών του Τραμπ (βίντεο)

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουϊν, ο οποίος είναι γνωστός για τις μιμήσεις και την σάτιρα που ασκεί προς τον Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή «Saturday Night Live», φοβάτα για τα «αντίποινα» των υποστηρικτών του Αμερικανού προέδρου, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του, «ο Τραμπ πυροδοτεί τον θυμό και την πικρία στους ανθρώπους».

Ο ηθοποιός απάντησε και στον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, γιό του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος αμφισβήτησε με έντονο τρόπο τα λεγόμενα του Μπάλντουϊν.

Ο Μπάλντουϊν απάντησε ότι «ο γιός του προέδρου Τραμπ θα έχει πολύ χρόνο να βλέπει SNL απο την φυλακή».

Ο διάσημος ηθοποιός επέστρεψε στον ρόλο του προέδρου την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σκετσάκι, όπου σατιρίζει την συνέντευξη τύπου του Τραμπ, στην οποία ανακοίνωσε ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σχετικά με το τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό.

Το σκετσάκι προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου, ο οποίος απάντησε μέσω Twitter, λέγοντας πως «το κουρασμένο Saturday Night Live στο Fake News NBC δεν είναι καθόλου αστείο!».

Συνεχίζοντας, αναρωτήθηκε «γιατί τέτοιες εκπομπές μένουν ατιμώρητες», προσθέτοντας «ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ άδικο και πρέπει να ερευνηθεί».

«ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!», κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή